Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Slavný moderátor boural opilý? Zranil holčičku (3), z auta sotva lezl a motal se

Autor: ana - 
19. března 2018
17:10

Slavný britský moderátor Ant McPartlin (42) má problém. V neděli odpoledne si sedl za volant svého auta, když jel se svou matkou venčit psa. Neštěstí číhalo za rohem. Během své jízdy naboural do jiného vozu, ve kterém seděla teprve tříletá holčička. Ta musela být okamžitě převezena do nemocnice.

K nehodě došlo v neděli odpoledne na Lower Richmond Road v západním Londýně. Ant, který již několikrát moderoval předávání hudebních cen Brit Awards, cestoval v autě se svou matkou Christine Woodhallovou a psem. Dalším lidem se naštěstí nic vážného nestalo. Británie je v šoku, jejich miláček si to totiž pořádně odskáče.

Policie na místě slavnou celebritu zadržela. Potvrdila pouze, že nyní probíhá vyšetřování. Ačkoliv byli místní ochránci zákona na slovo skoupí, na veřejnost prosákla informace o přítomnosti alkoholu. Svědci rovněž moderátora nešetřili: „Když vystoupil z auta, byl zuřivý, křičel na matku, která seděla uvnitř. Vůbec se nestaral o nic okolo.“ Během dne se pak objevilo video pořízené těsně po bouračce. McPartlin leze ze svého zdemolovaného Mini Coopera krajně nejistě, na nohách se sotva drží, jeho pohled je nepřítomný a zmatený. 

„Ant ani jeho matka neměli zřejmě žádné zranění. Ovšem ti z druhého vozidla byli evidentně otřeseni. Řidička měla potlučený obličej a asi tříletá dívenka byla odvezena sanitkou,“ řekla pro deník Daily Mirror svědkyně Amy Cassieová.

Ant McPartlin přitom jen pár hodin před nehodou odmoderoval slavnou show Ant & Dec's Saturday Night Takeaway. „Na místě bylo ošetřeno několik lidí. Muž byl po výslechu propuštěn domů,“ sdělila mluvčí Scotland Yardu.

Problémy s alkoholem

Televizní hvězda má za sebou rok hrůzy. Nejen že prošel obtížným rozvodem s manželkou Lisou Armstrongovou, poté se musel kvůli problémům s alkoholem a léky proti bolesti přihlásit na léčení. Nyní ho čeká rozsudek kvůli nehodě.

Moderátorovi hrozí až 14 let ve vězení. Stav dívky není stále známý.

pjotri ( 19. března 2018 17:50 )

V zivote jsem o tom to "superslavnym" moderatorovi neslysel a asi to ani neni moje povinnost, znat kazdou ozralou nulu. Jinak v GB se chlasta prvni liga - hoooodne zensky.. Plymouth, patek a sobota vecer, Union St. - zensky totalne na srot uprostred silnice, pochcany, posrany poblity.. Humus.. Taxikaril jsem tam, tak vim, vo co go..

Jsnn ( 19. března 2018 17:48 )

 Pardon ale to autor článku je opravdu tak mimo že nevidí že na fotce je úplně někdo jiný?ja jsem asi blázen

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání