Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

V Mladé Boleslavi při přepadení pobodali pošťačku: Útočníka policie dopadla

Autor: dce, vet - 
16. února 2018
13:12

Brutální přepadení poštovní doručovatelky (47) se odehrálo v pátek dopoledne v Mladé Boleslavi. Lupič (53) měl ženu pobodat. Po podezřelém pachateli policie pátrala asi dvě hodiny. Dopadli ho v Mladé Boleslavi.

Podle informací Aktu.cz lupič pobodal pošťačku v obličeji šroubovákem. Po útoku ženu okradl o finanční hotovost a z místa utekl.

„Mohu potvrdit, že jsme dnes po půl desáté dopoledne přijali oznámení o loupežném přepadení ženy v Jičínské ulici. Po podezřelém pátráme,“ řekla dopoledne Blesku mluvčí mladoboleslavské policie Lucie Nováková. Muže se po přiblžně dvou hodinách podařilo dopadnout přímo ve městě. Výši odcizené částky policie neprozradila.

Sumu nesdělil ani mluvčí České pošty Matyáš Vitík. „Mohu jen potvrdit, že nějaké peníze odcizeny byly, ale částku uvádět nebudeme s ohledem na probíhající vyšetřování,“ uvedl. Případnou finanční náhradu za prožité trauma pro doručovatelku, která je podle něj v nemocnici a zřejmě bude nějaký čas v pracovní neschopnosti, bude prý zaměstnavatel teprve řešit. „Pro nás je momentálně důležité, že není ohrožena na životě,“ dodal Vitík.

„Žena utrpěla středně těžká zranění. Byla převezena na chirurgii do nemocnice,“ popsala serveru TN.cz mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

santikxauz ( 16. února 2018 12:03 )

Popis není,nebo je to chráněná osoba.

ylatouf ( 16. února 2018 11:56 )

No a co?Je demokracie a gaunera nelze popravit.Tak ti za to díky chrchláku.Jen doufám ,že se každý den smažíš v pekle ,jestli nějaké je.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání