Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Herečka z oblíbeného seriálu (†29) zemřela! Děsivá autonehoda vzala životy celé rodině

Autor: bop - 
17. ledna 2018
20:35

Fanoušci seriálu Home & Away (Domov v zálivu) truchlí. Mladá herečka Jessica Falkholt podlehla následkům velmi vážné autonehody, při které přišla o život i celá její nejbližší rodina. Jessica zemřela šest dní poté, co ji odpojili od přístrojů. 

Když otec Lars (†69), matka Vivian (†60) a dcery Jessica (†29) a Annabelle (†21) Falkholtovi nasedli 26. prosince 2017 do auta, nejspíš je ani nenapadlo, co je čeká. Bohužel je na silnici zastihl Craig Witall, který se měl zrovna vracet z metadonové kliniky, kde léčil svou drogovou závislost. 

Během velmi vážné autonehody na místě okamžitě zemřeli tři lidé, rodiče Falkholtovi a řidič druhého vozidla. Projíždějící řidiči projevili tolik duchapřítomnosti, že se okamžitě na místě seskupili a vytáhli z trosek vozu obě mladé dívky - jen chviličku před tím, než vrak pohltily mocné plameny. 

Mladší Annabelle musela být letecky převezena do nemocnice, zemřela však krátce po nehodě. Jessica bojovala o svůj život o něco déle, nakonec ale musela být odpojena od přístrojů, protože její stav neposkytoval příležitost ke zlepšení. Ve středu ráno, šest dní po odpojení, zemřela také. 

Podle bratra zesnulé Vivian je ironií osudu, že Lars Falkohlt byl pověstný tím, jak opatrný byl řidič. „Vždycky, když jsme řešili, jak dlouho někam trvá cesta autem, navrhl jsem čas pro normálního řidiče a pak přidal nějaký navíc pro ,faktor Lars'. Vždycky jsme se tomu smáli,“ svěřil Paul Ponticello listu the Mirror. 

Jessica Falkholt se proslavila zejména rolí Hope Morrison v australské telenovele Home & Away (Domov v zálivu) nebo v seriálu Tricky Business. Její tragický skon zarmoutil množství fanoušků i kolegů z branže. 

VIDEO: Těžká nehoda ve Strančicích u Prahy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání