Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Písničky, lampiony i jamování: Kamarádi se rozloučili s Olgou, rodina ji pohřbila v Irkutsku

Autor: dce - 
2. ledna 2018
18:39

Smutné svátky zažily desítky přátel a blízkých Olgy (†22), která zemřela o Štědrém dni po nehodě na dálnici D1. Kolizi patrně zavinil divočák. S mladou ženou se mezi svátky rozloučily desítky lidí při vzpomínkové akci v Praze. Pohřeb se konal v Olžině rodném Rusku.

Tragická nehoda se stala brzy ráno na Štědrý den – dodávce, která vezla mimo jiné i členy kapely Plexis, vběhl u Humpolce do cesty divočák. Nehodě se nedalo zabránit… Hudebníci skončili se středně těžkými zraněními v nemocnici, dvaadvacetileté Olze už lékaři ovšem nedokázali pomoci – zemřela po transportu do nemocnice.

Její smrt zasáhla desítky přátel, které v Česku měla. „Moc mě to mrzí, málokdo mi umí vykouzlit jen svou přítomností úsměv tak jako ty. Bolí to. Upřímnou soustrast všem,“ napsal na její Facebook kamarád Broumis.

Na Olžinu památku nakonec její kamarádi uspořádali stylové rozloučení ve vinárně U Sudu. Odsud se před půlnocí přesunuli k Vltavě, aby po řece i do vzduchu vypustili lampiony se svíčkami. Do toho hrála hudba – Olžiny oblíbené písničky. Hudebníci si také přinesli své nástroje a zajamovali si na její poctu.

„Chtěla bych vás poprosit, abyste nikdo nechodil cíleně v černém, jen pokud je to pro vás přirozeně běžné, pak vás samozřejmě nechceme omezovat, ale byly bychom naopak rády, abyste se oblékli do něčeho pestřejšího, protože oslavujeme život… víte, že by si to tak Olga přála…“ napsala její kamarádka.

Olžin pohřeb se odehrál o 7500 kilometrů dál v ruském Irkutsku, odkud mladá žena pocházela. „Máma Olgy potom přijede do Prahy. Chce chvíli bydlet v pokoji Olgy a tímto způsobem se rozloučit,“ dodal kamarád.

villon ( 3. ledna 2018 00:01 )

V tříbodových pásech se právě kouřit nedá. Jedině kopulovat na klíně a být v jednom pásu muzykant i faninka. Ale jestli ta dodávka byla starší, mohla mít vzadu uprostřed dvouboďák a to pak jde v pohodě. Jestli si ale zrovna nebrala na paškál šoféra, kdo ví...

villon ( 2. ledna 2018 23:39 )

Matroš - omlouvám se za překlep

zaj-po ( 2. ledna 2018 23:16 )

NECHCI NIKOMU KÁZAT,TOHO DĚVČETE JE MI LÍTO,MOHLA SE JEŠTĚ Z TĚCHTO PÁCHNOUCÍCH SATANSKÝCH KRUHŮ DOSTAT.TA OSTATNÍ POMETLA DOBŘE VÍ ,CO DĚLAJÍ.MÁM Z MÉHO BÝVALÉHO ÚČINKOVÁNÍ V DIVADLECH I ZE ZÁKULISÍ OPRAVDU OTŘESNÉ ZÁŽITKY.JISTĚ,ZATÍM SE O TOM VŠEM MLČÍ.ALE PRAVDA VŽDYCKY VYJDE NAJEVO.VÍM TOHO TOLIK,ŽE BY MĚ ZABILI KDYBY MOHLI.NEMOHOU,MŮJ STRÝC KAREL HOGR MĚ POJISTIL---VĚDĚL CO ZA BANDU UŽ TEHDY V NÁRODNÍM BYLA.JE AŽ NEUVĚŘITELNÉ CO TITO SAMOZVANCI V SOUKROMÍ DĚLAJÍ VŠE PROTO ABY BYLI SLAVNÍ,AMERIKA JE NAUČILA JEŠTĚ VĚTŠÍ ZVĚRSTVA JAKÁ SI SE SOCIÁLNÍM CÍTĚNÍM NEDOKÁŽETE PŘEDSTAVIT.BUDOU VŠAK SMETENI V PRAVÝ ČAS.A TAK MNOHO DĚTÍ,NEMOHOUCÍCH LIDÍ A VŮBEC VŠECH LIDÍ DOBRÉ VŮLE BUDE OD TÉTO ZVRÁCENÉ ŠPÍNY OCHRÁNĚNO.KDYBYCH SMĚLA PROKLÍNAT,TAK BYCH JE VŠECHNY PROKLELA,ALE JAKO VĚŘÍCÍ ŽENA TOTO NESMÍM UDĚLAT.A VY,KTEŘÍ JSTE NA STRANĚ ZLA VÁM PŘIPOMÍNÁM BOŽÍ POSLEDNÍ SOUD A OHNIVÉ JEZERO.VÁM LIDÉ DOBRÉ VŮLE ŽEHNÁM V MOCI A JMÉNU NAŠEHO PÁNA A KRÁLE JEŽÍŠE KRISTA.,,,JANA,,,.

villon ( 2. ledna 2018 21:16 )

Tak máma bude pro kapelu taky dobrá, bude jí kolem čtyřiceti, pro vyžilý smažky furt mladej mazroš.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání