Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič na Strakonicku srazil ženu a ujel: Policie žádá o pomoc při pátrání

Řidič na Strakonicku srazil ženu a ujel: Policie žádá o pomoc při pátrání.
Řidič na Strakonicku srazil ženu a ujel: Policie žádá o pomoc při pátrání.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
28. prosince 2017
11:10

Dvaačtyřicetiletá žena zemřela ve středu u silnice mezi obcemi Střelské Hoštice a Katovice na Strakonicku. Pravděpodobně ji srazilo auto, které z místa nehody ujelo. Mrtvou nalezli lidé ve středu po 22:00. Policie žádá řidiče, kteří projížděli silnicí I/22 v tomto čase a všimli si chodkyně, aby se ozvali na linku 158.

„Žena se po silnici ve směru od Střelských Hoštic na Katovice pohybovala v době po 19:00. Na sobě měla oblečenou tmavě hnědou bundu s kapucí a kožíškem, černé kalhoty a tmavé kotníčkové boty,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Nováková. Dodala, že řada řidičů má ve svých vozech instalovanou kameru. Záznam z ní by mohl pomoci k objasnění tragické události.

Nehody na jihočeských silnicích si letos vyžádaly 59 obětí. V rozmezí posledního týdne při haváriích v regionu zahynuli čtyři lidé.

Řidič na Strakonicku srazil ženu a ujel: Policie žádá o pomoc při pátrání. Řidič na Strakonicku srazil ženu a ujel: Policie žádá o pomoc při pátrání. | Policie ČR

bizon_pepa ( 28. prosince 2017 16:16 )

a) Vždyť oni ani nevědí, jestli to byl řidič. b) Mohl tam být šok. c) Dnešní zákony jsou bohužel postaveny tak, že i kdyby zastavil a pomohl, tak bude trest víceméně stejný. Protože k nehodě nemám ŽÁDNÉ informace, tak se nepřikláním k žádné verzi. Uvidíme, co z blesku vypadne zítra.

caroline413 ( 28. prosince 2017 16:10 )

Je to strašná tragédie, ale když se koukám na fotku, kde se to stalo, tak já osobně bych tam sama večer v 7 hod.kdy už je pěkná tma,tedy určitě nešla.A jako řidička, která jezdí denně a to i hodně večer, tak chodci takto oblečení, jsou fakt super vidět.To jim ten život nestojí za těch pár korun, aby si koupili něco reflexního???Tady je strašné, že řidič ujel. To je neomluvitelné, ale co když nějaký řidič srazí takto chodce, který jde po tmě večer neosvětlený, navíc ještě třeba pod vlivem, takže se různě motá a on ho třeba srazí.Zastaví snaží se mu pomoci, ale i tak s tím celý život bude žít.A to jen kvůli tomu, že chodci nejsou schopni si něco vzít na sebe, nebo alespoň něčím svítit.Proto se nad sebou opravdu zamyslete a chraňte tímto sebe a myslete i na řidiče.Děkuji

barracuda.sro ( 28. prosince 2017 15:10 )

bizon : Nic to nemění na věci ,že měl řidič zastavit a pomoci.

bizon_pepa ( 28. prosince 2017 14:46 )

Jsi moc rychlý. Možná chtěla spáchat sebevraždu. Čti: "Na sobě měla oblečenou tmavě hnědou bundu s kapucí a kožíškem, černé kalhoty a tmavé kotníčkové boty,"

barracuda.sro ( 28. prosince 2017 11:33 )

Tak takovému dobytku bych za tu nehodu napařil min. 15 let. Už jenom proto ,že odjel od nehody. Co když mohl nebohé pomoci a zachránit jí život!! Pro mě je to obyčejný VRAH !!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání