Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tragická smrt krásné Olgy při nehodě kapely Plexis: Po*ělaná srážka se zvěří a zmařenej mladej život, smutní kamarádi

Autor: dce - 
27. prosince 2017
05:01

Tragická nehoda skupiny Plexis, která se stala na Štědrý večer na dálnici D1, tvrdě zasáhla nejen jejich fanoušky, ale i kamarády a známé krásné Olgy (†22). Právě mladá žena podlehla vážným zraněním, která utrpěla patrně při srážce s divokým prasetem. Smutné kondolence nyní plní sociální sítě.

"Znal jsem ji jenom z několika společných zážitků, ale i za těch pár chvil jsme měli několik nádherných rozhovorů, ať už naprosto ztřeštěných, nebo silných a hlubokých. Nedokážu se podělit o svoje pocity plnohodnotně a její památku uctít tak, jak by si zasloužila," napsal na Facebook Miky. Podobně jako jeho se i desítek dalších dotkla smrt teprve dvaadvacetileté Olgy.

Zemřela 24. prosince v noci cestou z koncertu s kapelou Plexis. Dodávka skupiny se poblíž Humpolce na dálnici D1 patrně srazila s divočákem a vylétla ze silnice. Olga utrpěla vážná zranění, kterým bohužel podlehla v brněnské nemocnici. Ostatní členové kapely utrpěli středně těžká poranění.

Olga poznamenala životy mnoha lidí, kteří po ní nyní truchlí na sociálních sítích. Mnozí přiznávají, že ji neznali příliš dobře, i tak jimi ale její smrt otřásla. "Nejde se mi s tím srovnat a to jsem Olgu neznala nějak extra mega dobře, ale nedávám to," přiznala Nikola.

"Je to nefér. Holka plná života a ztřeštěnejch nápadů, Olga byla fajn a dokázala pobavit celou partu. Určitě je to šílený, první dva dny jsem byla k.o., pak jsem si řekla, co by chtěla asi Olga? Myslím, že úsměv nebo by prohodila něco sarkastickýho, ale, lidi, pokud nás vidí, určitě by nechtěla, abychom takhle smutnili. Ale chtěla by, ať při vzpomínce na ni máme úsměv na tváři," napsala Pája.

"Někteří litují mladého věku Olgy. Robert Fulghum by na to řekl, že nezáleží na délce života, ale na jeho šířce a hloubce. Olga byla příkladem toho, že se trefil. Žila bouřlivě, rozmanitě, riskantně, intenzivně. A krátce. Ale rozhodně to byl výrazně lepší opak toho žít opatrně, nevýrazně, dlouze... a vlastně tak trochu nežít. Olze se podařilo zajistit si kousek nesmrtelnosti tím, v kolika lidech zůstane a s jakou intenzitou. Její otisk je nezaměnitelný," dodal kamarád Olgy.

obluda.pb ( 27. prosince 2017 16:06 )

Hele, nechtěl by si se taky někde projet...?

villon ( 27. prosince 2017 11:04 )

Hulit musela ale pohádkově.

8808 ( 27. prosince 2017 08:54 )

Na všech fotkách této hudební formace jsou jen 4 muži a žádná žena... Prosím, kdo je to Olga? Resp. byla? Jakou měla úlohu v této skupině? Byla to manažerka skupiny? Zvukařka? bednářka? "kapelová holka ? " Podle její úlohy ve skupině se odvíjí také úhel mého pohledu na tuto tragédii, i když se přiznám, ať byla úloha jakákoliv, mladého života je vždy velká škoda!!!!

zelvik22 ( 27. prosince 2017 08:31 )

Normální holka sedí 24.12. doma s rodinou. Neměla někde trajdat. To s tím prasetem jestli to tak opravdu je - na dálnici se s tím asi nic dělat nedá (i když taky záleží kolik jeli...). Ale na okreskách je fakt nutné jet za tmy pomalu a počítat s tím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání