Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Záhadná smrt miminka (†5 měs.): Děvčátko zemřelo dva dny po očkování

Pětiměsíční holčička ze Slovenska zemřela po očkování.
Pětiměsíční holčička ze Slovenska zemřela po očkování.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
3. prosince 2017
19:20

Obrovskou bolest v srdci prožívají rodiče ze slovenské obce Modrý Kameň. Jejich teprve pětiměsíční holčička záhadně zemřela. Před dvěma dny byla přitom na očkování…

Děťátko žilo až dosud spokojeně v obci, která se nachází v okrese Veľký Krtíš. Podle serveru tvnoviny.sk byla malá holčička v pátek na očkování tzv. hexavakcínou.

V sobotu se však dítěti přitížilo. Děvčátko dostalo silnou horečku. V neděli ráno bohužel zemřelo. Zda jeho smrt souvisí s očkováním, není jasné. Podezření tu však existuje.

Banskobystrická policejní mluvčí Mária Faltániová potvrdila, že strážci zákona již započali trestní stíhání kvůli usmrcení. Nařízena byla také pitva zemřelého děvčátka.

Podívejte se na reportáž, podle které slovenský parlament rozhodl o tom, že děti bez očkování by neměly chodit do školy.

Zuzana Jikov ( 4. prosince 2017 15:47 )

To by mě zajímalo co jste kromě chřipky a asi tetanovky ockovala?

lunatic ( 3. prosince 2017 20:18 )

Stačí si dát lajnu a očkování ignorovat-je to 1 z možností jak se dožít věku 50+

aknoli5 ( 3. prosince 2017 19:49 )

 Ptejte se lékařů kolik z nich si dává očkovat své blízké a taky hledejte na internetu vyjádření vědců na toto téma,

1pravda1 ( 3. prosince 2017 19:33 )

Už by ministr zdravotnictví měl zadat nějaký pořádný průzkum očkování, přece není možné, aby do takových malých dětí cpali 4 x hexavakcínu, to není normální, žádné dítě nedostane 6 nemocí najednou! Např. dospělý člověk dostane na tetanus 3 dávky a to ještě s pořádnými odstupy, ale v hexavakcíně je také očkování proti tenanu a to 4 x, když se dává hexavakcína 4x. A rozestupy očkování jsou velmi malé! MĚL BY SE UDĚLAT NOVÝ OČKOVACÍ KALENDÁŘ DLE SKUTEČNÉ PODSTATY OČKOVÁNÍ A NE VALIT PENÍZE FARMACEUTICKÝM FIRMÁM!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání