Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zdrcená máma Anny (†16), která se oběsila uprostřed ulice: Sama to určitě neudělala!

Autor: rc - 
3. prosince 2017
12:49

Slovenským Třebišovem otřásla smrt studentky Anny. Šestnáctiletá dívka vylezla na elektrický sloup a oběsila se. Její tělo ve čtvrtek ráno nalezli lidé jdoucí do práce. Podle dívčiny mámy Lenky (36) neměla Anna žádný důvod spáchat sebevraždu. Podle ní si sama život určitě nevzala.

„Odešla z domu ve středu po osmé večer, ještě o půlnoci jsme spolu mluvily. Byla veselá. Ptala jsem se, kdy přijde. Domů nepřišla. Když nás k ránu kontaktovali policisté, myslela jsem, že něco vyvedla. To, co jsem se dozvěděla, by mě nenapadlo ani v nejhorším snu,“ řekla zdrcená máma mladé Anny Lenka (36) serveru Pluska.sk.

Anna, která byla studentkou druhého ročníku Obchodní akademie v Třebišově, podle všeho vylezla na elektrický sloup a na pásku se oběsila. Její bezvládné tělo našli ve čtvrtek ráno lidé jdoucí do práce. „Ve čtvrtek ráno byla nalezená šestnáctiletá Třebišovanka bez známek života na Kapušanské ulici v Třebišově. Ohledávající lékař nařídil zdravotní bezpečnostní pitvu, která určí přesnou příčinu smrti,“ uvedla košická krajská policejní mluvčí Jana Mésarová.  

Podle její mámy neměla k sebevraždě žádný důvod. „Nešlo tu o nešťastnou lásku ani problémy v rodině či škole. Nebyl důvod na to, aby si něco udělala,“ uvedla zoufalá máma. Dívka neměla ani žádné problémy ve škole. „Neučila jsem třídu, kterou navštěvovala. Jen od kolegy vím, že patřila mezi lepší žáčky a nebyly s ní žádné problémy. I ve středu byla ve škole a skutečně nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo stát něco takového,“ řekla zástupkyně ředitelky obchodní akademie Olga Štefanková.

„Není normální, aby si děvče, které bylo krásné, zdravé, do světa, sáhlo takovýmto způsobem na život. Oběsit se a ještě na ulici? Nezdá se nám to,“ uvedl jeden manželský pár, který si nepřál být jmenován. Máma Anny si myslí, že nešlo o sebevraždu. „Ať policie vyšetří, co za tím bylo. Sama to určitě neudělala,“ uvedla Lenka.

Na místě, kde si dívka vzala život, lidé zapalují svíčky. „Kdybych mohl, hned bych svůj dům odtáhl dál na jiné místo. Stále budu mít ten obraz před očima,“ řekl jeden z majitelů domu, který leží poblíž nešťastného místa. „Vím, že tu měla kamarády, ke kterým chodila, ale neznal jsem ji. I proto nerozumím, proč si přišla vzít život akorát do blízkosti našich domů,“ dodal.

VIDEO: Otec (†54) se zastřelil v přímém přenosu kvůli sporům s dcerou

lydka ( 5. prosince 2017 21:00 )

Konečne rozumný komentár, som zhrozená ako ludia dokážu znevážovať mrtvé dievča, ktoré im v živote neubližilo. Ja som stále mala český národ za velmi tolerantný, niečo ako ži a nechaj žiť a som zhrozená.

lenny7 ( 5. prosince 2017 16:56 )

Trochu úcty k mrtvému člověku..policie neví...ale tolik chytráků tady ano

lydka ( 5. prosince 2017 00:01 )

Nikto nevie ako to bolo, no a tom chodení po hospodách, no v čecchách si ženy radi zašpásuju po hospudkach, ja som na Slovensku nikde nevidela ženy popíjať s chlapmi po krčmách ale včechách je to bežný jav.

Monikay ( 4. prosince 2017 20:13 )

Možná v Trebišově je obrážení hospod v 16 normální

lydka ( 4. prosince 2017 20:02 )

Bola pekná, ale vaša duša je škaredá, tu zomrelo dievča, nikto nevie ako sa to stalo, čo ste tu napísali tak to svedčí o vašo intelekte, no nebude to bohviečo, vy ste teda riadný vôl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání