Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nehoda vymrštila auto na strom: Těhotná řidička (†29) zemřela v nemocnici

Autor: lm - 
28. listopadu 2016
20:00

Tragickou dohru má vážná dopravní nehoda, k níž došlo minulý týden u Opatovického písníku na Královéhradecku. Těhotná řidička (†29), která tu s vozidlem skončila zaklíněná mezi stromy, v nemocnici zraněním podlehla.

K vážné dopravní nehodě došlo minulý týden ve středu na dálnici mezi Pardubicemi a Hradcem Králové. Mladá řidička tu s vozem vylétla ze silnice a zůstala s autem kolmo zaklíněná mezi stromy.

Řidička v autě vezla i šestiletého syna, tomu se naštěstí nic vážnějšího nestalo. Jeho matku ale museli z vozu vyprošťovat hasiči. „Zaklíněná řidička byla od počátku v bezvědomí. První pomoc jí poskytoval lékař královéhradecké záchranné služby, který náhodou projížděl kolem,“ uvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje Ivo Novák.

Mladá řidička byla po nehodě převezena do nemocnice, kde několik dní bojovala o život. Bohužel v neděli boj prohrála. Žena byla v osmém měsíci těhotenství, lékařům se ale nepodařilo zachránit ani její děťátko.

trhnisinadledvinkou ( 29. listopadu 2016 09:02 )

škoda, že tě fotr neutřel do prostěradla

clarabella ( 28. listopadu 2016 22:50 )

 @zwil Vy jste tam byl, ze soudite? Nevite co se tam stalo. Pani se mohlo udelat zle. Jedine v cem s Vami souhlasím je, ze je to tragedie pro rodinu. Chudak kluk. Nejen, ze prisel o maminku, ale i o nenarozeneho brasku a aby toho nebylo malo tak byl ještě u toho. Uprimnou soustrast rodine a hodne sil chlapeckovi. :,-(

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání