Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Exorcista zabil miminko a dvě batolata, protože byla prý posedlá

Autor: shp - 
19. listopadu 2016
05:49

Tvrdil o nich, že jsou posedlá zlými duchy a démony. Bil je pěstmi, mlátil je a kopal do nich. Tři malé děti neměly šanci útok samozvaného vymítače Tun Nainga z Myanmaru přežít. Po krutých vraždách ho naštěstí dopadli a zavřeli za mříže.

Na Naingovy praktiky se přišlo, když zděšený otec z odlehlé vesničky přivezl do nemocnice svou brutálně zbitou a vážně zraněnou čtyřletou dcerku. Policejní vyšetřování pak odhalilo, že k nim přišla právě při vymítání. To tři další děti stálo bohužel život.

Jednalo se o osmiměsíční miminko, dvouletou dívenku a tříletého chlapečka. Naing údajně jejich rodiče přivedl do transu, přesvědčil je, že jsou děti posedlé zlými duchy a musí podstoupit exorcismus. Jenže při něm děti bil pěstmi a kopal do nich, což jejich tělíčka nevydržela.

Naing se k vraždám po zadržení doznal. „Udělal jsem to, protože jsem ztratil kontrolu nad svou myslí a během té doby nade mnou převzal kontrolu zlý duch,“ tvrdí muž z Mynanmaru. Pro místní byl však vždy přesvědčivý, když mu děti svěřili.

Stále se bojím něčeho v mé mysli. Nerozumím tomu. Někteří lidé museli cestovat na mnohá mystická místa, aby se osvobodili z kletby,“ dodal Naing. On sám však nikam cestovat nebude. Sedí v base a čeká na pokračování soudu.

sovca ( 19. listopadu 2016 06:29 )

Hajzl!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání