Nemravný idiot k ní totiž přiběhl zezadu a sáhl jí na ňadro. Když se Madeline otočila, a když zjistila, co se stalo, začala se jí vařit krev v těle. Naštvala se a společně s kamarádkou na muže naběhly.

Madeline mu pak vše vrátila i s úroky, když mu zasadila několik ran pěstmi. Vůbec se s ním nemazlila. Dostal co proto. Celou událost nahrála na video jedna z účastnic festivalu.

„Mířila jsem s kamarádkou do kempu, když se to stalo. Sáhl mi na ňadro. Naběhla jsem na něj a uhodila ho. Netušila jsem, že to někdo nahrává,“ přiznala Madeline webu New Zealand Herald.

Koledovala si kráska nahoře bez o osahávání?
Celkem 1440 hlasujících

Žena, která pomalování třpytkami nabízela ostatním účastníkům festivalu, dodala, že o její služby byl zájem. I muži si prý nechali potřít třpytkami varlata. Nikdo je ale na akci neobtěžoval.

Lidé na sociálních sítích jsou ale mnohdy přesvědčeni, že si dívka o osahávání přímo koledovala. „Čemu se diví, vždyť byla nahoře bez,“ napsal jeden z uživatelů. „Možná kdyby nebyla polonahá, nestalo by se to,“ dodal další.

Festivel Rhytm & Vine se koná pravidelně od roku 2003 ve vinicích ve městě Gisborne. Jde o třídenní akci, kterou se slaví příchod nového roku. Festival je zaměřený na hudbu, a jak už název napovídá, popíjení vína.

Fotogalerie
36 fotografií