Jak politik připustil, do organizace akce nemůže moc mluvit, má ji totiž na starosti jeho dlouholetá partnerka Monika (43). A dokonce k ní ani nesmí do postele!

„Budu spát v Průhonicích (v jejich pražském rodinném domě, pozn. red.). Monika mi volala, že nesmím tady do ložnice, protože tu má šaty,“ připustil Blesku. A má nervy, mimo jiné i z tance.

„Máme tančit, ale já netančil, ani nepamatuji.“ To jeho drahá polovička je výrazně víc v klidu.

„Jsme spolu 23 let a vím, že žádný papír nic nemůže změnit. Vždy je to jen o nás dvou,“ říká Monika, která Blesku přiznala, že neviděla žádnou předmanželskou smlouvu. Podle časopisu Forbes je Babišovo jmění 85 miliard korun a je druhým nejbohatším mužem Česka…

Ráno Babiš vyrazil k holiči, který mu zastřihl vlasy i vousy. Babiš byl dobře naladěn a žertoval: „Vousy mám proto, aby mi zakryly druhou bradu.“ Hned poté holič Babiše zabalil do horkého ručníku a pořádně mu napařil kůži.

Babiš byl před svatbou u lazebníka.
Autor: Petr Macek

Od lazebníka z Myslíkovy ulice pak zamířil na Čapí hnízdo, kde noc trávila nevěsta Monika s dcerou Vivien, která měla v pátek narozeniny. Babiš prozradil, že zatímco Moničiny šaty mu zůstávají až do obřadu utajeny, on bude mít na sobě oblek značky Ermenegildo Zegna. Monice za družičky půjdou kamarádky, které jí uspořádaly třídenní rozlučku v Londýně. Dcera Viven a syn Frederik budou družička a družba. 

Video
Video se připravuje ...

Andrej Babiš si před veselkou zašel k holiči. Petr Macek

Video
Video se připravuje ...

Celý rozhovor s Babišem: Vím, kdo na mě sbírá kompro! A svatbu s Monikou do toho netahejte. Blesk Zprávy

Fotogalerie
78 fotografií